Добри новини в Ливърпул преди дербито с Манчестър Сити


Добри новини в Ливърпул преди дербито с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1216 0

Полузащитникът на Ливърпул Наби Кейта има шанс да бъде готов за дербито с Манчестър Сити тази неделя, когато от 18:30 часа българско време първите два отбора в Англия се изправят един срещу друг.

Дефанзивният халф получи контузия в гърба още през първото полувреме на двубоя с Наполи от Шампионската лига, като в последствие се наложи да мине на преглед в болница. В крайна сметка травмата му не е сериозна и той може да се завърне на терена още в неделя.

"Наби получи спазъм в гърба, така че ще трябва да изчакаме още малко. Днес той беше с нас, но трябва да видим как ще мине тренировката. По-късно днес отново ще се консултираме с докторите и ще вземем решение. Има шанс той да играе", коментира мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп на днешната си пресконференция.

НАБИ КЕЙТА СЪС СЪМНЕНИЯ ЗА ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО

"Миналата година Манчестър Сити бяха наистина специални и очаквам отново да бъде така. Трябва да бъдем на върха на възможностите си, за да ги държим далеч от вратата си и да създадем опасности пред тяхната", каза за мача Клоп, но допълни, че е твърде рано през сезона, за да се определя двубоят като ключов в битката за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички