От Манчестър Сити слагат тайни камери на автобуса преди гостуването на "Анфийлд"


От Манчестър Сити слагат тайни камери на автобуса преди гостуването на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Gulliver

1321 0

През април тази година Манчестър Сити гостуваше на Ливърпул в мач от 1/4-финалите на Шампионска лига. Тогава автобусът на гостите бе атакуван от група фенове, като пред тима бяха хвърляни димки и бомбички, а едно от стъклата на превозното средство бе счупен.

"Клубът осъжда напълно тези действия преди 1/4-финалния мач от Шампионска лига, при които имаше нанесени щети върху автобуса на Манчестър Сити. Извиняваме се на Хосеп Гуардиола, играчите, целия щаб и директорите на клуба за инцидента. Държанието на група фенове е напълно неприемливо и клубът ни ще съдейства с полицията за разкриването на извършителите", бе извинението на ръководството на "мърсисайдци" за случката.

"ESPN" днес информира, че при пътуването на шампионите до "Анфийлд", на клубният автобус ще бъдат поставени тайни, малки камери, които да записват цялото пътуване до стадиона. Освен това автобусът ще мине и по друг маршрут.

БАРСЕЛОНА ГОТВИ ОЩЕ ЕДНА "КРАЖБА" ОТ ЛИВЪРПУЛ

От началото на сезона са изминали едва седем кръга, а срещата между Ливърпул и Манчестър Сити вече се превърна в дерби. Това бяха двата тима, които бяха определяни като фаворити преди началото на сезона и сега виждаме защо. Двата тима имат по шест победи и едно равенство, като играчите на Хосеп Гуардиола взеха една точка в срещата с Уулвърхямптън, а "червените" на Юрген Клоп завършиха на равно с Челси. Евентуална победа на един от двата тима в неделя, ще означава, че имаме едноличен лидер във Висшата лига, а това със сигурност ще се окаже една от най-важните победи по пътя към титлата.

Вече е ясен и кой ще бъде съдията на дербито, а "гражданите" ще имат всички основания да не са доволни. Защо - можете да прочетете тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички