"Добре дошъл в Англия": Каземиро опита от собственото си лекарство (ВИДЕО)


"Добре дошъл в Англия": Каземиро опита от собственото си лекарство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1810 0

Носителят на 5 Шампионски лиги с Реал Мадрид - Каземиро изненадващо потърси ново предизвикателство пред себе си и премина в Манчестър Юнайтед на Ерик тен Хаг. Там той много бързо намери ритъма си и е един от най-добре представящите се футболисти за "червените дяволи", а и без съмнение любимец на привържениците. 

При "кралете" бразилецът бе използван за "черната работа" и се смяташе за един от най-грубите футболисти в Испания, като за 8 сезона натрупа внушителните 66 жълти и 2 червени картона, но реалността, с която се сблъска в Англия определено може да "изчисти" репутацията му. 

В сблъсъка на Юнайтед с втородивизионния Рединг за ФА Къп, Каземиро бе буквално най-добрия на терена, като отбеляза два гола в типичен негов стил и изкара червен картон на Анди Керъл в средата на второто полувреме, но определено нарушението бе едно от най-грубите, с които бразилския халф се е сблъсквал в кариерата си: 

Припомняме, че Каземиро вече изтърпя мач наказание за Юнайтед за натрупани жълти картони по време на срещата от Висшата лига срещу Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички