"Той вече е шефът в Манчестър Юнайтед" - Ривалдо похвали новата покупка на "дяволите"


"Той вече е шефът в Манчестър Юнайтед" - Ривалдо похвали новата покупка на "дяволите"
Снимка: GettyImages

2447 0

Легендата на световния футбол - Ривалдо, определи своя сънародник и лидер на Манчестър Юнайтед - Каземиро, за "шефа" на "Олд Трафорд".

Ривалдо вярва, че бразилецът е показал амбиция, като е решил да се присъедини към отбора на Тен Хаг след печеливш сезон в Ла Лига и Шампионска лига с Реал Мадрид.

"Каземиро показа своята амбиция като играч, като се насочи от Реал Мадрид към приемането на трудно предизвикателство в отбора на Манчестър Юнайтед", сподели бразилецът.

"Той се нуждаеше от няколко седмици, за да се адаптира към Висшата лига и сега той е шеф на халфовата линия на Манчестър Юнайтед, като помага на защитата си да е по-малко уязвима и в същото време има смелостта да играе напред и да вкарва голове", каза още Ривалдо.

30-годишният Каземиро пристигна на "Олд Трафорд" от Реал Мадрид миналото лято за 70 милиона евро. Бразилският дефанзивен полузащитник успя да измести Скот Мактоминей в средата на терена. Той се превърна в неразделна част от халфовата линия на Юнайтед, като има 22 участия, в които се е отчел с два гола и също толкова асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юнайтед взима вратар от Кристъл Палас?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички