Джордан Хендерсън: Харви Елиът е специален футболист


Джордан Хендерсън: Харви Елиът е специален футболист
Снимка: Getty Images/Guliver

1228 0

Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън изрази солидните си впечатления след дебюта като титуляр на Харви Елиът за "червените". Младокът игра цял мач при успеха с 2:0 над Бърнли, а Юрген Клоп разчете на него, Мохамед Салах и Садио Мане да водят нападението на отбора срещу "виненочервените".

"Харви е много специален футболист. Той направи силен сезон с Блекбърн, върна се в много добра форма за предсезонната подготовка и я изкара отлично. Харви си заслужи напълно получения шанс и всички видяхте, че го сграбчи моментално. Той има висок коефициент на полезно действие, а играта му с топката и последното подаване са безупречни. Няма как да изразя колко съм впечатлен от него", заяви капитанът на Ливърпул след победата срещу Бърнли.

"Чакахме дълго време, така че това завръщане е още по-сладко. Ако преди не сме го правили, то сега наистина можем да оценим присъствието на тези фенове. Те са 12-ият ни футболисти и това бе видно от резултатите ни през миналата година. Разликата е огромна. Понякога, когато не си в точната кондиция, публиката може да те вдигне. Нашите фенове са го правили безброй пъти и се надявам да се виждаме всеки уикенд", продължи той.

"Стана хубав мач и се радвам, че завръщането ми се случи на Анфилд. Надявам се да продължим по същия начин. Започнахме добре, но сезонът е много дълъг", завърши той в интервю за клубния уебсайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички