Джерард: Ливърпул не може да функционира без Хендерсън


Джерард: Ливърпул не може да функционира без Хендерсън
Снимка: Getty Images/Guliver

2036 0

Бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард коментира ситуацията в клуба след контузията на настоящия носител на капитанската лента Джордан Хендерсън. Преди няколко дни стана ясно, че полузащитникът е с контузия и ще е извън игра в следващите три седмици.

Настоящият мениджър на Рейнджърс се изказа доста ласкаво за Хендерсън, с когото той игра рамо до рамо в халфовата линия на мърсисайдци в продължение на няколко години до напускането му в посока ЛА Галакси през 2015-та година. „Някои играчи играят за себе си. Джордан върши мръсната работа, като се бори за всяка една топка, тича по 12-13 километра всяка събота и сряда. Отборите на Ливърпул не може да функционира без свързващо звено като Джордан Хендерсън.“

„Той определено ще бъде победител във Висшата лига. Той има повече самочувствие сега, след като вдигна купата в Шампионската лига над главата си. Нямам заслуга за израстването на Хендерсън, но си спомням как си говорехме с него в Лос Андежелис и той не беше сигурен дали прогресира или върви назад в клуба. Спомням си, че му казах да не се отказва от Ливърпул и че всичко ще бъде наред. Знаех какво притежава и че ще стигне далеч. Просто познаваш някои хора“, каза легендата на Ливърпул Стивън Джерард. А ето какви рекорди могат да подобрят Хендерсън и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички