Джак Уилшър: Букайо Сака е най-добрият играч на Арсенал


Джак Уилшър: Букайо Сака е най-добрият играч на Арсенал
Снимка: Gulliver/GettyImages

1027 0

Букайо Сака е най-добрият играч на Арсенал в момента, смята бившият футболист на „артилеристите“ Джак Уилшър. В сесия въпрос-отговор в социалните мрежи, новата придобивка на Борнемут получи въпрос и не се поколеба: „Сака! Какъв играч“.

В добавка, 29-годишният Уилшър заяви, че му е било „тъжно“ когато Месут Йозил е напуснал „Емиратс“ в посока Фенербахче, но и че е „щастлив да види отново това, което той обича да прави“. Той определи Джон Тери и Уейн Рууни за най-влиятелните играчи в която и да е съблекалня, като потвърди, че въпреки факта, че поддържа връзка с Арсен Венгер, не се е свързвал с Микел Артета в последните месеци.

Полузащитникът разкри, че е бил глобен с 40 000 паунда за обидно скандиране по посока съперника в северен Лондон Тотнъм по време на парада след трофея за ФА Къп през 2015. И запитан относно това кой полузащитник на Барселона му е направил най-сериозно впечатление през сезон 2010-2011 в Шампионската лига, когато Уилшър изигра страхотен първи мач от осминафиналната фаза, той отвърна: „Не успях да науча много, скрих всички в джоба си“.

Междувременно Юрген Клоп не скри, че е ядосан на Ливърпул (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички