От "бях ужасен" до душата на купона: Джак Грийлиш "обра точките" след спечеления финал от Сити (ВИДЕО)


От "бях ужасен" до душата на купона: Джак Грийлиш "обра точките" след спечеления финал от Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1651 0

Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Сити - Джак Грийлиш, сам призна, че не е направил най-добрия си мач срещу Интер на финала на Шампионска лига, спечелен от "гражданите", но за сметка на това британският национал се отдаде на празненства като за последно.

В интервю след минималната победа над Интер Грийлиш бе болезнено честен, заявявайки "бях ужасен на терена", но това не му попречи да празнува бурно успеха в най-комерсиалния европейски турнир.

В социалните мрежи се появиха любопитни видеа на Грийлиш, в които се вижда как крилото се почерпва доволно с кенове бира, пее и танцува в съблекалнята на "гражданите".

В миналото не един или двама съотборници на британеца в Сити са споделяли, че той поддържа тонуса на групата и винаги е в добро настроение. Капитанът на Манчестър Сити - Илкай Гюндоган обаче запази самообладание и даде оценка на играта на "гражданите" след спечеления финал в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички