Бербатов смята, че Ливърпул заслужава да е шампион, но посочи и нещо иронично


Бербатов смята, че Ливърпул заслужава да е шампион, но посочи и нещо иронично
Снимка: Instagram

1592 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че Ливърпул напълно заслужено ще стане шампион във Висшата лига, като голямата заслуга е на Юрген Клоп. Освен това допълни, че има ирония как мърсисайдци ще вдигнат трофея, но без публика.

"Ливърпул ще стане заслужен шампион. Тимът бе изключително постоянен през този сезон. Юрген Клоп трансформира отбора и това се вижда от резултатите. Всеки мач те тичат, пресират и играят с въображение. Другите не могат да се справят с това. Това се дължи на работата на Юрген Клоп и играчите, които той привлече. Имаш нужда от точните изпълнители, за да играеш по този начин. Тройката отпред е много важна в съвременния футбол, а тази на Ливърпул е изключително бърза", заяви българинът.

"Момчетата на Клоп ще спечелят титлата. За тях обаче ще бъде много странно да вдигнат трофея пред празни трибуни. Това е огромно постижение, но липсващият фактор ще са феновете. Не можеш да изпиташ пълната наслада без тях. Ако им позволят шампионски парад, това ще е компенсация, но ще е странно. Иронията е в това, че се справиха толкова добре, а никой няма да ги види на живо как вдигат трофея", допълни още Бербатов пред Betfair. А ето в каква изненадваща класация попадна Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички