Димитър Бербатов сравни Лисандро Мартинес от Юнайтед с Неманя Видич


Димитър Бербатов сравни Лисандро Мартинес от Юнайтед с Неманя Видич
Снимка: Getty Images / Guliver

1816 0

Един от най-големите български футболисти - Димитър Бербатов, който защитаваше дълго време цветовете на Манчестър Юнайтед, даде интервю за клубния уебсайт, в което похвали едно от новите попълнения на "дяволите" - Лисандро Мартинес.

Бербатов вижда в младия аржентинец един безстрашен защитник, който е готов на всичко в името на победата. Българинът заяви, че 24-годишния футболист му напомня много за една от легендите на тима - Неманя Видич.

"Мисля, че Лисандро Мартинес е чисто и просто безстрашен. По някакъв начин ми напомня на Неманя Видич - готов е да се жертва и да се бори с всичко налично за отбора", каза Митко Бербатов.

Мартинес премина на "Олд Трафорд" през изминалото лято за сумата от 56 милиона евро. Неговото присъствие на терена се усети веднага, като той формира отлично партньорство с Рафаел Варан в сърцето на защитата на "дяволите". Към момента той има 21 мача с червения екип, в които е помогнал за записването на 9 чисти мрежи.

Бербатов и Неманя Видич пък бяха балканското дуо на "Олд Трафорд", което често създаваше проблеми на своите опоненти. Тук можете да си припомните най-добрите изпълнения на Бербо като футболист на гранда от Манчестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички