Димитър Бербатов посочи от какво попълнение се нуждае Манчестър Юнайтед


Димитър Бербатов посочи от какво попълнение се нуждае Манчестър Юнайтед
Снимка: принтскрийн

1710 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че на "червените дяволи" липсва централен защитник, който да попълни състава им преди новия сезон във Висшата лига. Юнайтед отдавна е свързан с Джейдън Санчо, но не успява да се споразумее трансферната сума с Борусия Дортмунд за услугите на английския национал.

"Мисля, че Манчестър Юнайтед има добър състав, особено с подписването на Дони ван де Беек. Смятам, че със сигурност се нуждаят от централен защитник. Това ще допълни състава", заяви Бербатов пред Daily Mail.

"Знам, че те искат да купят нападател, първият от които е Джейдън. Отнема обаче много време и не знам дали сделката ще се случи. Достатъчно силни ли са, за да предизвикат Манчестър Сити или Ливърпул? Иска ми се да е така", допълни българинът.

"Те трябва да предизвикат тези два отбора, ще бъде трудно, но никой не вярваше и, че може да се класира за Шампионска лига през миналия сезон. Взеха Бруно Фернандеш и той направи огромна разлика - всички видяхме това. Може би, ако вземат и Санчо, ще се повтори този сценарий". По-рано се пък появи информация, че от Юнайтед се интересуват и от възможността да подпишат с Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички