Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед може да се върне в топ 4


Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед може да се върне в топ 4
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2012 0

Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е уверен, че "червените дяволи" могат да завършат в топ 4 през този сезон. Според Бербо във Висшата лига все още има интрига въпреки голямата преднина на Манчестър Сити на върха.

„Не искам да е само състезание с три коня, въпреки че сега прилича повече на надбягване с два коня. Искам да видя пет или шест отбора да се борят един с друг, за да стане по-интересно за всички, които следят Висшата лига“.

„Ман Юнайтед има страхотен шанс да натрупа инерция и да се движи добре. Може да се върнат в Топ 4 под ръководството на Ралф Рангник. Това е маратон, а не спринт“, добави той по повод „червените дяволи“.

„Всеки може да победи всеки във Висшата лига. Това все още е отворено състезание и има много отбори, които все още могат да влязат в Топ 4, ако продължат добре. Без съмнение обаче Ман Сити е отборът с най-големи шансове за победа“, сподели Бербатов.

Дългогодишен титуляр е изразил желанието си да напусне Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички