Димитър Бербатов даде съвет на Единсон Кавани за евентуалния трансфер в Барселона


Димитър Бербатов даде съвет на Единсон Кавани за евентуалния трансфер в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2452 0

От доста време насам се твърди, че Барселона проявява сериозен интерес към футболиста на Манчестър Юнайтед - Единсон Кавани. В коментар пред "Betfair" Димитър Бербатов коментира тези информации и даде съвет на уругваеца:

"Въпреки факта, че през миналия сезон Кавани не беше лош, той все още играе малко. Когато някой като Кристиано Роналдо дойде в отбора, той веднага взема цялото внимание за себе си, влиза на терена във всеки мач", смята бившият таран на "червените дяволи".

"Ако Кавани наистина има шанс да напусне, ако наистина има оферта от Барселона, тогава, разбира се, той ще помисли да се премести в този клуб. Ако той реши да се премести, аз само ще го подкрепя и ще кажа: "Отиди там и играй". Това е страхотна сделка и страхотни пари, вече не си на 24 години", посъветва го Бербатов

През настоящия сезон 2021/22 34-годишният Кавани е играл в 8 мача на Манчестър Юнайтед и е отбелязал само един гол. Според "Marca" уругваецът вече е приел предложението на Барселона и ще се премести в Испания съвсем скоро!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички