"Диего е вълк": Уулвърхемптън представи по любопитен начин новия си нападател Диего Коста (ВИДЕО)


"Диего е вълк": Уулвърхемптън представи по любопитен начин новия си нападател Диего Коста (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1048 0

Елитният английски Уулвърхемптън официално обяви привличането на 33-годишния нападател Диего Коста!

Бившият футболист на Челси и Атлетико Мадрид се завръща на Острова като свободен агент, а договорът му е до края на сезон 2022/23. Роденият в Бразилия играч, който има и испански паспорт, ще носи фланелка с №29. 

За последно Коста се подвизаваше в Атлетико Минейро, но няма официален мач от началото на 2022 година. Ръководството на "вълците" се принуди на този ход, тъй като лятното попълнение Саша Калайджич скъса коленни връзки и вероятно ще пропусне цялата кампания.

Диего Коста игра в Челси между 2014 и 2018 година и се отличи със 120 мача, 59 гола и 23 асистенции. Във визитката му има престои и във Валядолид, Селта, Гранада, Албасете, Райо Валекано, Пеняфиел и Брага. 

От Уулвс обявиха новината по много интересен начин - в официалните страници на клуба в социалните мрежи се появи видео, на което нападателят държи на синджир 3 вълка, а в края му се появява надпис: "Диего е вълк". Официалният му дебют може да бъде при домакинството на Манчестър Сити от 8-ия кръг на ВЛ - 17 септември, 14:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички