Десет души от Уест Хям "шокираха" плачевен Челси насред Източен Лондон (ВИДЕО)


Десет души от Уест Хям "шокираха" плачевен Челси насред Източен Лондон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1006 0

Уест Хям успя да надвие Челси с 3:1 у дома насред Източен Лондон в мач от втория кръг на английската Висша лига. "Сините" капитулираха и то го направиха срещу 10 от състава на "чуковете", които доиграха мача с човек по-малко на терена.

Още в седмата минута домакините поведоха. Бранителят Найеф Агер се извиси над всички в наказателното поле на "сините" след корнер и вкара топката с глава във вратата на Давид Санчес за 1:0.

В 28-ата минута пък Карни Чуквуемека изравни. Младият британец получи топката в наказателното поле, технично се измъкна от противников футболист и с прецизен удар върна "сините" в мача. В края на първата част бе отсъдена дузпа за Челси. С изпълнението и се нагърби Енцо Фернандес, но ударът му бе спасен от Алфонс Ареола.

Втората част стартира чудесно за домакините. В 53' Михаил Антонио се възползва от грешка в "синята" отбрана. Централният нападател пое топката, проби и с много плътен удар матира Санчес за 2:1. Само 13 минути по-късно обаче Найеф Агер си изкара втори жълт картон и бе изгонен. Челси се възползва от числовото си предимство и създаде редица положения, от които обаче не успя да се възползва, за да изравни резултата.

"Сините" капитулираха тотално в добавеното време на мача, когато влезлият като резерва Мойсес Кайседо фаулира за дузпа. Лукас Пакета се нагърби с изпълнението и. Бразилецът прати Санчес в грешния ъгъл, за да оформи крайното 3:1 на "Лондон Стейдиъм".

Челси вече е 14-ти в таблицата с актив от 1 точка. Момчетата на Почетино приемат Лутън след 5 дни на "Стамфорд Бридж". Уест Хям се изкачва на шестата позиция с 6 пункта. В следващия кръг "чуковете" ще спорят с Брайтън като гост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички