Денис Закария страшно впечатлен от двама ключови футболисти на Челси


Денис Закария страшно впечатлен от двама ключови футболисти на Челси
Снимка: Getty Images

1775 0

Новият полузащитник на Челси - Денис Закария е останал силно впечатлен от Н'Голо Канте и Хаким Зиеш по време на тренировките на лондонския гранд.

Двамата футболисти са хванали окото на преотстъпения под наем халф на Ювентус, който все още има какво да доказва пред феновете на "сините".

"Хаким Зиеш е невероятен с топката в крака, нямам думи за някои от неговите изпълнения - фантастични са. Н'Голо Канте пък е истинско вдъхновение за всеки полузащитник, нещата, които той прави, са невероятни", категоричен бе Закария.

"Мога да кажа, че в Челси качеството на трениращите играчи е едно от най-добрите, които съм виждал. Разбира се, в Ювентус също нещата са много качествени. В Челси можеш да усъвършенстваш във всяко едно отношение. Дойдох тук, за да се подобря и смятам, че взех правилното решение", каза още швейцарският национал.

Закария е изправен пред бавен старт на живота си на "Стамфорд Бридж", като се бори за всяка минутка игрово време, откакто премина в Лондон това лято. 25-годишният футболист записа само две участия за "сините" във всички турнири досега, като само едно беше като титуляр.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Челси си хареса ас на градски съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички