Дембеле е един от потенциалните заместници на Санчо в Юнайтед


Дембеле е един от потенциалните заместници на Санчо в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2735 0

Манчестър Юнайтед продължава да се надява на сделка с Борусия Дортмунд за Джейдън Санчо, но „червените дяволи“ вече се оглеждат за негов заместник. Според ‘ESPN’ Юнайтед ще се опита да вземе крилото на Барселона Усман Дембеле, ако не успее да докара Санчо на „Олд Трафорд“.

Във вчерашния ден спортният директор на немския клуб Михаел Цорк заяви, че клубът планира да разчита на 20-годишния английски футболист и през следващия сезон, с което сериозно удари по амбициите на „червените дяволи“ да го вземат. Санчо бе избор номер едно на Оле Гунар Солскяер за десния фланг по атаката на отбора, но сега се обсъждат други потенциални опции като Кингсли Коман от Байерн Мюнхен и Дъглас Коста от Ювентус. Според ‘ESPN’ Юнайтед са провели разговор с Барселона за привличането на Усман Дембеле, който има още 2 години от настоящия си договор с каталунците. 23-годишният футболист не е играл в официален мач от миналия ноември, а през февруари трябваше да претърпи операция.

Ако се стигне до сделка, се очаква Дембеле да премине под наем на „Олд Трафорд“ с опция той да бъде откупен от Манчестър Юнайтед през следващата кампания. Тригодишният престой на френския национал в Каталуния бе белязан от редица контузии и крилото би имало желание да напусне клуба в търсене на нови шансове за изява. A ето какво изказване на спортния директор на Борусия отпреди 3 години даде надежди на Юнайтед за Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички