Не се вижда краят: Манчестър Юнайтед продължава да настоява за Санчо


Не се вижда краят: Манчестър Юнайтед продължава да настоява за Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

2478 0

"Той ще играе за нас следващия сезон. Решението е окончателно", това бяха думите на спортния директор на Борусия Дортмунд Михаел Цорк в понеделник. Изглежда обаче, че и това няма да сложи на вихрещата се саха около Санчо, тъй като Манчестър Юнайтед не се е отказал.

Sky Sports твърди, че "червените дяволи" искат да вземат ангийския национал още това лято, въпреки че имаха срок до 10 август да се съгласят на условията на Борусия. Изданието допълва, че проблеми създават мениджърите, заради което представителят на Премиър лийг ще търси начин да преговаря директно с директорите на Борусия.

Клубът от Висшата лига, който се класира за полуфиналите в Лига Европа, все още се надява, че ще изпрати оферта на Дортмунд, която „жълто-черните“ няма да могат да откажат. Въпреки това, те остават непреклонни на този етап и искат „червените дяволи“ да заплатят исканите 108 млн. паунда. А ето от какъв тип играч има нужда Юнайтед според Пол Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички