Блъфира ли Цорк за Санчо? Извадиха сходен негов коментар отпреди 3 години


Блъфира ли Цорк за Санчо? Извадиха сходен негов коментар отпреди 3 години
Снимка: Getty Images/Guliver

2400 0

По-рано през деня стана ясно, че трансферът на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед пропадна. Новината бе обявена от спортния директор на немския клуб Михаел Цорк.

Цорк обяви в днешния ден, че „жълто-черните“ са вдигнали заплатата на английския национал и са удължили договора му до 2023-та година. „Планираме да разполагаме с Джейдън Санчо в отбора и през следващия сезон. Решението ни е окончателно. Мисля, че това отговаря на всички въпроси", каза Цорк на летището днес. Въпреки това обаче съществува все още малка надежда за Манчестър Юнайтед да вземе Санчо и тя е свързана с коментар на Цорк във връзка с бившия футболист на тима Усман Дембеле от 2017-та година. През юни 2017-та спортният директор на Борусия Дортмунд заявява, че Дембеле остава футболист на тима и през следващия сезон, като не се водят преговори с Барселона. Месец по-късно ситуацията е съвсем различна и каталунците представят Дембеле като свое ново попълнение.

Джейдън Санчо се превърна в един от най-желаните млади футболисти в Европа, след като направи феноменален сезон с екипа на Борусия Дортмунд. През настоящия сезон той успя да вкара 17 гола и да регистрира 17 асистенции в Бундеслигата. А ето къде иска да продължи кариерата си Джейдън Санчо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички