Деклан Райс даде огромен жокер кой ще бъде новият му клуб във Висшата лига


Деклан Райс даде огромен жокер кой ще бъде новият му клуб във Висшата лига
Снимка: Getty Images

4510 0

Звездата и капитан на Уест Хям - Деклан Райс, пусна сериозна подсказка относно своето бъдеще и в отговор на трансферните слухове около себе си в социалните мрежи. Това се случи след зрелищната победа на Арсенал над Манчестър Юнайтед с 3:2.

24-годишният състезател бива считан за един от най-добрите дефанзивни полузащитници в света през последните 2 сезона. Предвид представянето му и лошата форма на "чуковете", спекулациите за бъдещето му не закъсняха. Различни информации го свързват с преминаване в Арсенал, Челси или Манчестър Юнайтед.

Като най-вероятен трансфер се посочва евентуален такъв при "артилеристите". Именно това изглежда потвърди и самият Райс.

Един от героите на "топчиите" в двубоя с "червените дяволи" - Букайо Сака, публикува снимка в социалните мрежи от успеха. Тя бързо набра огромна популярност, а сред харесалите я се нареди и халфът. 

От договора на Райс с Уест Хям остава година и половина. Очаква се евентуална сделка да струва на настоящия лидер в класирането на Висшата лига близо 80 млн. паунда.

Ето какъв съвет на "артилеристите" относно Райс даде легендата на Ливърпул Дани Мърфи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички