Олександър Зинченко направи интересно разкритие за ситуацията в съблекалнята на Арсенал


Олександър Зинченко направи интересно разкритие за ситуацията в съблекалнята на Арсенал
Снимка: Getty Images

1709 0

Защитникът на Арсенал - Олександър Зинченко разкри, че неговите съотборници са се смеели на амбициите му за титлата преди сезона, след победата им с 3:2 срещу Манчестър Юнайтед.

Артилеристите увеличиха преднината си на върха в таблицата на Висшата лига обратно до пет точки благодарение на попадението на Еди Нкетия в последната минута срещу "червените дяволи", резултат, който може да се окаже жизненоважен в битката за титлата с Манчестър Сити .

Те изглеждат в полпозишън, за да вдигнат трофея за първи път от сезона си на "Непобедимите" 2003/04 – въпреки че някои от отбора не вярваха, че могат да го направят преди кампанията да започне.

Зинченко, който се присъедини от Сити миналото лято, говори преед Premier League Productions след мача: " Когато пристигнах, качеството, което видях, разбрах, че имаме всичко, за да постигнем големите неща. Започнах да говоря в съблекалнята: „Забравете първите три места, трябва да помислим за титлата“. Някои от тях се смееха, но никой не се смее сега и всички мечтаем. Но все пак, както казах, има много мачове пред нас."

26-годишният Зинченко вече има четири титли на Премиършип от времето си на "Етихад" и използва този опит сред много млад отбор на "топчиите", за да им помогне да ги преведе през това, което е непознато за повечето от тях. А ето и какво каза мениджърът Микел Артета след инфарктната победа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички