Дарвин Нунес взима деветката в Ливърпул, а почитателите са категорични, че ще задмине Холанд


Дарвин Нунес взима деветката в Ливърпул, а почитателите са категорични, че ще задмине Холанд
Снимка: GettyImages

11498 0

В интернет пространството се появиха любопитни снимки, на които се вижда, че номер "9" в Ливърпул ще бъде наследен от звездата на тима - Дарвин Нунес през следващата кампания, след като носителя на деветката - Роберто Фирмино, няма да продължи кариерата си на "Анфийлд".

"Нунес ще скрие шапката на Холанд"

Този факт накара феновете на мърсисайдци да повярват още повече в уругвайският си нападател. Появиха се най-различни коментари в социалните мрежи от почитатели на "червените", които вярват, че тази промяна в номера на Нунес ще го накара да засенчи Ерлинг Холанд от Манчестър Сити.

"Дарвин Нунес ще скрие шапката на Холанд през следващия сезон. И аз ще съм тук, за да го видя"; "Светът не е готов за "чудовището" - Дарвин Нунес", бяха само някои от коментарите в "Twitter", които изпъкнаха с популярността си пред другите мнения.

Припомняме, че дебатът Нунес - Холанд започна още през лятото на 2022 година. Уругваецът обаче разочарова с изявите си за тима от "Анфийлд" и победител в този спор безспорно бе норвежкият таран на "гражданите", който помогна на Манчестър Сити с головете си да стигне до историческия требъл.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул поглежда към марокански национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички