От Световното в Катар досега: ПСЖ и Мохамед Салах са в непрестанен контакт, ще има ли трансфер?


От Световното в Катар досега: ПСЖ и Мохамед Салах са в непрестанен контакт, ще има ли трансфер?
Снимка: GettyImages

2056 0

Според Sports Zone, президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи се е срещнал с нападателя на Ливърпул Мохамед Салах в Мароко. Френският клуб в момента работи върху своите планове за трансферен прозорец и искат да увеличат максимално възможностите си.

ПСЖ опипва почвата за Мохамед Салах

Парижани изглежда са готови да завършат сделки за Мануел Угарте и Серхио Асенсио, като същевременно се насочват към Бернардо Силва от Манчестър Сити. Салах е един от играчите, които Ал-Хелаифи е търсил, за да прецени интереса му към потенциален ход.

От Световното първенство в Катар има постоянен контакт между Салах и боса на парижани, според Sports Zone. По време на турнира по-рано през сезона Ал-Хелаифи предположи, че Салах може да замени Лионел Меси, който ще се присъедини към Интер Маями това лято.

Точното съдържание на дискусията все още не е известно, но всяка стъпка изглежда трудна за предприемане. Салах е бил щастлив от интереса му, но без непременно да се съгласява с президента на ПСЖ. В клуба сега на дневен ред е Килиан Мбапе, който обяви, че няма да удължи договора си до 2025 година. А дори се появиха информации, които никак няма да се харесат на "Парк де Пренс", че Мбапе и компания определили ПСЖ като затвор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички