Джейми Карагър защити Дарвин Нунес: Той е нешлифован диамант, не бих искал да играя срещу него


Джейми Карагър защити Дарвин Нунес: Той е нешлифован диамант, не бих искал да играя срещу него
Снимка: Getty Images

1289 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, защити от огромния брой критики нападателя на мърсисайдци Дарвин Нунес и посъветва феновете на отбора да имат вяра в него. 

Уругвайският таран определено изпитва сериозни затруднения пред гола. Това се видя и с подновяването на сезона за тима, воден от Юрген Клоп. В осминафиналния двубой срещу Манчестър Сити Нунес пропусна 3 чисти голови ситуации, при които дори не уцели вратата, както и четвърта подобна, при която обаче бе вдигнат флагът за засада. Нунес записа асистенция, но горчивият вкус от ужасните пропуски му донесе и солидна доза критики.

"Той е нешлифован диамант. Никога няма да има спокоен мач. Или ще вкара, или ще направи серия от пропуснати положения", заяви Карагър пред "Sky Sports", продължавайки.

"Не е най-техничният, що се отнася до завършека. Опитва се да скъса мрежата, но определено има върху какво да работи. Не бих искал обаче да играя срещу играч с такава скорост. Мисля, че сега игра в центъра, поради отсъствието на Диас. Когато Фирмино се върне, той ще отиде на крилото. В по-далечно бъдеще го виждам като централен нападател.

Нунес премина в Ливърпул от Бенфика за колосалната сума от 85 млн. паунда с бонусите. До момента с екипа на мърсисайдци той изигра 19 мача, в които записа 9 гола и 3 асистенции.

Ето какви са впечатленията на треньора на тима Юрген Клоп след поражението

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички