Дарвин Нунес се "кандидатира" за най-глупав картон на Световното по футбол (ВИДЕО)


Дарвин Нунес се "кандидатира" за най-глупав картон на Световното по футбол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1970 0

Нападателят на Уругвай и Ливърпул Дарвин Нунес си изкара един от най-глупавите картони на Световното първенство по футбол, след като бе санкциониран от главния рефер за... разкопаване на тревата на точката за дузпа.

В решаващата битка с Гана за класиране към елиминациите бе отсъдена дузпа срещу урусите, а ганайските футболисти застанаха в кръг, за да пазят точката за дузпа и да обсъдят тактиката кой и как да изпълни наказателния удар.

Нунес наблюдаваше в гръб футболистите на Гана и изчака точния момент, за да посегне с бутонката си и да опита да "разоре" точката за дузпата, за да я направи по-неудобна за поставяне на топката при изпълнението. Той обаче веднага бе отблъснат от ганайците, а главният съдия видя действието му и веднага го санкционира с картон.

В социалните мрежи се шегуват, че с това си действие Нунес се е "кандидатирал" за най-глупав картон на Мондиала. В началото на сезона Дарвин си изкара "глупав" червен картон и за новия си клуб Ливърпул, след като бе провокиран от съперник.

Иначе действието на Нунес може и да е повлияло на Гана, след като тимът не успя да вкара от бялата точка. Вместо това Уругвай поведе до почивката с два гола, а срещата може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички