Дани Роуз: Анди Робъртсън е чудо на природата


Дани Роуз: Анди Робъртсън е чудо на природата
Снимка: Getty Images/Guliver

914 0

Бранителят на Нюкасъл Дани Роуз смята, че Анди Робъртсън е най-добрият ляв бек в света. Шотландският национал израстна много и показва страхотни изяви на „Анфилд“, след като Юрген Клоп го привлече от Хъл Сити за едва 8 милиона паунда през лятото на 2017-та година.

Дани Роуз, който е под наем в Нюкасъл от тима на Тотнъм изрази възхищението си от Робъртсън в подкаста ‘The Lockdown Tactics’. „Анди Робъртсън е чудо на природата. Наблюдавам го как играе и във всеки един мач той показва същото себераздаване. Нивото му на постоянност е много високо. Той е просто брилянтен. Играхме с Хъл Сити преди 4 или 5 години на „Уайт Харт Лейн“, когато Анди Робъртсън и Хари Магуайър все още бяха в тима. Тогава не бях забелязал Робъртсън, ако трябва да съм честен, но откакто се присъедини към Ливърпул, той е най-добрият ляв бек в отбора. Той е най-добрият ляв бек не само в Англия, но и в света през последните две години“, заяви Дани Роуз.

През последните два сезона Робъртсън заформи страхотен дует по фланговете в Ливърпул с Трент Александър-Арнолд. Крайните бранители на мърсисайдци успяват да се проявяват много силно в предни позиции, като през миналата кампания шотландският национал и Александър-Арнолд успяха да регистрират по 12 асистенции във Висшата лига. А ето в кой клуб желае да приключи кариерата си Анди Робъртсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички