Изненада: Манчестър Юнайтед вади пачките за провалилия се в Барселона - Антоан Гризман


Изненада: Манчестър Юнайтед вади пачките за провалилия се в Барселона - Антоан Гризман
Снимка: Getty Images/Guliver

2838 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед е напът да си осигури нов класен футболист в предни позиции, след като едва преди Световното първенство по футбол в Катар бе освободен Кристиано Роналдо.

По този начин "червените дяволи" си осигуриха достатъчно свободен бюджет до границата на финансовия феърплей и са напът да привлекат в редиците си опитния национал на Франция - Антоан Гризман, съобщава Fichajes.

Оказва се, че от "Олд Трафорд" са предложили 60 милиона евро на Атлетико Мадрид за правата на креативния футболист, които едва до октомври частично бяха и на Барселона, след като Гризман прекара известен период и на "Камп Ноу".

31-годишният футболист сравнително наскоро удължи контракта си с "дюшекчиите" до 2026-а година, но слабото представяне на тима и конкретно отпадането още в груповата фаза на Шампионска лига породиха много слухове за напускането на французина.

През актуалния сезон 2022/23 Гризман изигра 21 мача, в които вкара 6 гола и направи 5 асистенции. Той се представи и на изключително високо ниво по време на Мондиал 2022 в Катар, където Дешан го използва като вътрешен полузащитник.

Вижте "идеалния" отбор от Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички