Чудо! Във Висшата лига вече има по-евтини билети от Чемпиъншип


Чудо! Във Висшата лига вече има по-евтини билети от Чемпиъншип

1475 0

Колкото и невероятно да звучи средната цена на билетите за мачовете от английската Висща лига е спаднала. Гостуващите фенове в шампионата пък плащат не повече от 30 лири за един пропуск, сочи проучване на ВВС.

Повече от две трети от тях са били замразени или намалени преди началото на този сезон, а част от тях вече са по-евтини забележете, дори от такива за мачове във втора дивизия.

"Клубовете се вслушаха в желанието на феновете и работят усилено, за да направят Висшата лига по-достъпно място", съобщават от телевизията, която обясни спада на цените на билетите с новата сделка за телевизионни права, които значително увеличиха прихода за клубовете.

"С тези 8.3 милиарда лири Висшата лига може да пуска всеки фен безплатно на стадиона до края на сезона и пак ще разполагат със сумата, която получаваха от предишния договор. Сами можете да си представите за какви суми пари говорим".

Според проучването, средната цена на най-евтините билети за възрастни е спаднала от 30.95 лири на 29.05 за пропуск. Най-скъпите хартийки за гостуващи фенове с цена 29.44 лири, докато в Чемпиъншип има такива и на стойност 31.57.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички