Моуриньо с почти невъзможна задача срещу Арсенал - куп титуляри са аут за дербито


Моуриньо с почти невъзможна задача срещу Арсенал - куп титуляри са аут за дербито
Снимка: Getty Images/Guliver

1718 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има куп проблеми преди дербито срещу Арсенал в ранния съботен следобед. Въпреки че "артилеристите" имат свои проблеми, тези в лагера на "червените дяволи" могат да наклонят везните в полза на Арсен Венгер и компания.

Цели 8 футболисти на Специалния може да пропуснат дербито. Със сигурност аут са двамата титулярни централни защитници - Ерик Бейли и Крис Смолинг, които лекуват контузии. Привлеченият от Виляреал бранител е аут до Коледа, а Смолинг се завръща в края на месеца.

Освен тях Златан Ибрахимович също няма да играе заради натрупани 5 жълти картона. Уейн Рууни пък беше отзован от селекцията на Англия в понеделник, след като получи контузия в коляното. Шансовете да играе срещу Арсенал са около 40%.

Под сериозна въпросителна за срещата срещу Арсенал са бековете Антонио Валенсия и Люк Шоу, а партньорът на Пол Погба в средата на терена - Маруан Фелайни, също не е напълно възстановен след контузията, получена при победата с 3:1 над Суонси преди паузата за мачове на националните отбори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички