Четирите имена, които е най-вероятно да напуснат Манчестър Юнайтед през зимата


Четирите имена, които е най-вероятно да напуснат Манчестър Юнайтед през зимата
Снимка: Getty Images

6099 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, ще се опита да добави класа към своя състав по време на зимния трансферен прозорец, а "Marca" пише, че той ще има на разположение 75.6 милиона паунда, но само ако успее да се раздели с онези футболисти, на които не смята да разчита.

Кои са играчите, които е най-вероятно да напуснат "Олд Трафорд"?

Джеси Лингард - той вече изкара един период под наем в Уест Хям и остави чудесни впечатления у феновете на "чуковете". След завръщането си в Манчестър англичанинът не получава много шансове за изява и няма да е изненадващо, ако не дочака края на контракта си (лятото на 2022 г.) и директно подпише постоянен договор с лондончани.

Антони Марсиал - французинът бе свързван с трансфер в Нюкасъл или Барселона, но "Marca" твърди, че нападателят е хвърлил око на тима на Севиля, който в момента е на второ място в Ла Лига и късно снощи извъртя 1:1 с каталунците.

Дийн Хендерсън - на този етап изглежда, че Давид де Хеа ще продължи да бъде титулярният избор на Ралф Рангник, а младокът едва ли ще остане в Манчестър Юнайтед, надявайки се да получи игрови минути в турнир за някоя от купите...

Пол Погба - националът на "петлите" ще трябва да вземе своето решение през зимните месеци, тъй като вече навлезе в последната година от контракта си. Именно чрез един негов трансфер "червените дяволи" се надяват, че ще съберат нужните средства, за да закупят играчите, които немският им треньор желае!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички