Резерва в Ливърпул: Тимът трябва да използва всички играчи, за да спечели трофеи


Резерва в Ливърпул: Тимът трябва да използва всички играчи, за да спечели трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

2684 0

Ливърпул трябва да използва цялата широчина на състава си, като разчита на всички играчи, за да може да печели трофеи този сезон, който е изключително натоварен за тима. Това смята един от футболистите с по-периферна роля в отбора - полузащитникът Адам Лалана, който е записал едва 11 участия този сезон.

"Здрав и готов за игра съм цяла година. Замесен съм от време на време. Ще имаме нужда от всеки играч в този отбор, ако искаме да бъдем успешни този сезон, а да бъдем успешни значи да спечелим този турнир (Световно клубно), първенството и да се представим успешно в Шампионска лига. Има мачове на всеки три дни, затова не можеш да използваш един и същи отбор всяка седмица. Понякога може да бъде изнервящо, ако не получаваш игровото време, което искаш, защото то е наградата за усилията на тренировките. С мениджъра говорихме преди двубоя с Манчестър Юнайтед (октомври месец), на страхотно място съм, наслаждавам се на футбола и съм награден с мачове като този в сряда (срещу Монтерей)" - заяви Лалана.

Англичанинът допълни още, че е важно да бъдеш търпелив и да тренираш по начина, по който го правиш. Той признава, че е бил с такава настройка преди дербито с Юнайтед, когато се появи в игра и направи разликата. А какво каза Клоп за Ван Дайк и ще се възстанови ли защитникътза финала в събота - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички