Играчите на Челси умолявали ръководството да не уволнява Жозе Моуриньо през 2007 г.


Играчите на Челси умолявали ръководството да не уволнява Жозе Моуриньо през 2007 г.
Снимка: Getty images

2725 0

Бившият защитник на Челси Джон Тери разказа любопитна история по време на престоя си на "Стамфорд Бридж", свързана с Жозе Моуриньо от 2007 година. Той призна, че всички в съблекалнята са избухнали в сълзи, когато разбрали, че техният мениджър е бил уволнен. Освен това от отбора са умолявали ръководството да промени мнението си.

"Всички избухнахме в плач, беше един от тези моменти, в които постоянно имаше слухове, не се представяхме добре и не вървяхме добре в лигата. Притеснявахме се за него и говорихме с ръководството, че искаме той да остане. Искахме да го върнем. Беше най-добрият, с когото сме работили", заяви Тери.

"Той дойде до нас и ни каза:"Това беше, момчета, уволниха ме" и даде на всекиго го по прегръдка. За съжаление, дори и след разговорите с нас, от ръководството бяха взели решение и не го промениха. Но, да, пораснали мъже, избухнаха в сълзи", допълни бившият бранител на лондончани. А от кой друг отбор в Англия е бил на крачка Моуриньо, преди да отиде в Челси - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички