Свързват звезда на Челси с трансфер в Ливърпул, без трансферна сума


Свързват звезда на Челси с трансфер в Ливърпул, без трансферна сума
Снимка: Getty Images/Guliver

1719 0

Въпреки появилите се информации, Ливърпул няма да привлече крилото на Челси - Вилиан, твърди Liverpool Echo. Контрактът на бразилеца със "сините" изтича през лятото и по всичко личи, че нова сделка няма да има заради непреодолими разногласия между страните.

По-рано каталунският Sport съобщи, че Вилиан контактува с Ливърпул и преговорите вървят много гладко. Liverpool Echo обаче твърди, че Ливърпул в момента не проявява никакъв интерес към крилото. Мърсисайдският клуб се е интересувал от Вилиан, когато той беше играч на Анжи през 2013 г.

Кризата принуждава всички европейски клубове да преразгледат трансферните си бюджети и въпреки възможността да привлече Уилиан като свободен агент, Ливърпул е съсредоточен в други футболисти. Сред целите на английския клуб е Тимо Вернер, но Ливърпул не смята да предприема никакви сериозни действия, докато не се разреши ситуацията с пандемията от коронавирус.  Междувременно, появи се информация от престижното британско издание "Sky Sports", че Тимо Вернер е готов да премине в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички