Челси ще решава за Хаверц в следващите 10 дни


Челси ще решава за Хаверц в следващите 10 дни
Снимка: Getty Images/Gulliver

1357 0

Байер Леверкузен е дал краен срок на Челси до 28-ми август да финализира сделката по привличането на полузащитника на тима Кай Хаверц. Немският тим ще започне подготовка за новия сезон на тази дата и иска всички трансфери да бъдат приключени преди това.

Въпреки че Челси е на предни позиции в битката за подписа на Хаверц, лондончани все още не са се договорили с Байер Леверкузен за трансферната сума на играча. Немският национал иска да напусне „аспирините“ това лято, но двата отбора трябва да договорят подробностите около трансфера. Леверкузен желае Челси да плати 90 милиона паунда за услугите на младия футболист, докато английският тим иска да смъкне цената на играча на 70 милиона. Лондончани вече си осигуриха подписите на Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг и желаят да добавят още дълбочина в предни позиции с взимането на футболиста на Байер Леверкузен.

Кай Хаверц е един от най-обещаващите млади таланти в Европа. Немският национал реализира 38 гола в последните си 87 мача във всички турнири за „аспирините“, но има желание да играе в Шампионската лига през следващата кампания. Байер Леверкузен не успя да се класира за турнира на богатите, след като завърши на 5-то място в Бундеслигата. А ето при какви условия ще Хаверц ще напусне настоящия си клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички