Бивш съотборник на Шмайхел: Той мечтае за Юнайтед


Бивш съотборник на Шмайхел: Той мечтае за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1790 0

Микел Бишоф, с когото Каспер Шмайхел беше съотборник в Манчестър Сити каза, че вратарят на Лестър мечтае за Манчестър Юнайтед. През последните няколко дни се появиха спекулации, че “червените дяволи” искат да привлекат Каспер Шмайхел. Дълги години неговият баща Петер Шмайхел пази под рамката на вратата на Юнайтед и подобен трансфер изобщо не е невъзможен.

“Шмайхел е голям фен на Юнайтед. Той винаги е бил и винаги ще бъде, ще бъде истинска сбъдната мечта за него, ако заиграе за тях. Ако Каспер получи възможност да играе дори само десет мача за Юнайтед, той ще се хвърли в това. Той е толкова голям фен и би направил всичко, за да стане част от този клуб”, каза Майкъл Бискоф пред Ekstra Bladet.

Изминалата кампания бе поредната силна за датския вратар. Каспер Шмайхел запази 13 сухи мрежи във Висшата лига и помогна на Лестър да завърши на 5-та позиция в крайното класиране.

Вратарският въпрос все още остава на дневен ред в Манчестър Юнайтед. Титулярният вратар на “червените дяволи” Давид де Хеа допусна много индивидуални грешки през настоящата кампания, което очаквано породи спекулации за евентуална промяна на вратарския пост в клуба. Друга възможна опция за Юнайтед е Дийн Хендерсън, който направи чудесен сезон за Шефийлд Юнайтед. Той е преотстъпен там именно от Манчестър Юнайтед, и ако поискат, “червените дяволи” лесно могат да си го върнат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички