Челси се надява да вземе звезда на Наполи, но без пари


Челси се надява да вземе звезда на Наполи, но без пари
Снимка: Getty Images/Guliver

4235 0

Челси може да се подсили с атакуващия играч на Наполи Дрис Мертенс през идното лято, съобщава Le10Sport. Договорът му с италианския клуб е до лятото и ще стане свободен агент в края на настоящия сезон.

Именно тогава би могъл да акостира на "Стамфорд Бридж", ако се стигне до сделка. Тоталната доминация в последните години на Ювентус, както и подобрението в Интер през настоящия сезон биха могли да накарат голмайсторът да напусне Наполи, като от Челси вече са започнали преговори с играча. Лондоначани обаче не са единственият кандидат, като се заговори за интерес от страна на Байерн (Мюнхен) и Арсенал.

Белгиецът е седма година в италианския клуб, като за този период е спечелил Купата на Италия и Суперкупата. Мертенс има общо 118 гола в 300 мача за италианския клуб, а през настоящия сезон белгийският национал е отбелязал 9 попадения и 4 асистенции.

Междувременно, появи се информация, че Конте е получил над 25 милиона паунда от Челси, когато бе уволнен. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички