Гатузо: Наполи не е мъртъв


Гатузо: Наполи не е мъртъв
Снимка: Getty Images/Gulliver

1144 0

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо заяви, че отборът „не е мъртъв“ и има желание да преобърне развоя на сезона. „Партенопей“ гостуват на Лацио в двубой от 19-тия кръг на Серия А в утрешния ден.

Според Гатузо Наполи трябва да влезнат в серия без загуба, за да подобрят самочувствието си. „Ако бях видял мъртъв отбор, щях да ви го кажа. Виждам голямо желание, но ни трябва добра серия от резултати, за да се изкачим в подреждането. Този отбор не заслужава да е на такава позиция, имаме страхотни играчи и трябва да се постараем те да са в най-добрата кондиция.“

Италианският специалист, който вчера навърши 42 години, коментира загубата от Интер и предстоящия мач срещу Лацио, които са в серия от 12 срещи без загуба в първенството. „Трябва да правим по-малко грешки. Трябва да играем като отбор и резултатите ще дойдат. Между мачовете с Парма и с Интер отборът игра по тотално различен начин. Ясно е, че сега срещаме отбор, който се представя отлично в последните месеци, но те започнаха по много слаб начин. Те бяха изморени и не играеха футбола, който искаха да играят. Но Лацио се изправи обратно на крака и отвърна на удара. Това е нещото, което трябва да направим и ние, да си върнем самочувствието“ каза още Гатузо.

А ето кой треньор похвали работата на Гатузо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички