Челси се готви за нови харчове през зимата: "Сините" искат 80-милионен "грешник"


Челси се готви за нови харчове през зимата: "Сините" искат 80-милионен "грешник"
Снимка: Getty Images

7935 0

След края на летния трансферен прозорец разходите за нови футболисти на Челси, под ръководството на Тод Боели, официално стигнаха 1 милиард паунда. "Сините" дори вече мислят за пазара през зимата, като имат желанието да привлекат английски национал.

Челси иска "грешник"

Според "Evening Standard", Челси обмисля да привлече оценявания на 80 милиона паунда Айвън Тони през януари. Нападателят на Брентфорд получи наказание, което не му позволява да се състезава професионално за 8 месеца заради футболни залози.

Очаква се Тоуни да се завърне към тренировките в Брентфорд по-късно този месец, но остават още четири месеца до завръщането му на терена. 27-годишният английски национал реализира 21 гола и 5 асистенции в 35 мача през изминалата кампания за "пчеличките".

Липсата на качествен централен нападател изглежда продължава да тежи на "сините". Воденият от Маурисио Почетино отбор започна колебливо кампанията във Висшата лига и след 4 кръга се намира на 12-ата позиция с актив от 4 точки. Ето кои са и трите основни проблема на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички