Маурисио Почетино не вижда проблем в харчовете на Челси, заговори за "баланс"


Маурисио Почетино не вижда проблем в харчовете на Челси, заговори за "баланс"
Снимка: Getty Images

1176 0

Наставникът на Челси Маурисио Почетино даде пресконференция преди домакинския мач на неговия тим срещу Нотингам Форест от четвъртия кръг на английската Висша лига. Аржентинският специалист говори за харчовете на "сините" и даде коментар за най-новото попълнение - Коул Палмър.

Почетино няма проблем с харченето на пари за играчи

"Не знам колко продава клуба. Може да говорите за това, че сте изненадани или не. ние трябва да се развиваме, футболът днес е различен. Преди 20 години никой нямаше да повярва, че това ще се случи. В днешно време мисля, че е нормално подобни суми да се движат. Това е голям бизнес и ние не можем да го спрем. Всички печелим от това", заяви Почетино пред английската преса.

"Става дума за баланс. Челси харчи пари, но и продава играчи. Винаги става, когато нови хора пристигат в един клуб, във Висшата лига, като нашите собственици. Нормално е. Те искат да развият проекта и ние ще им помогнем”, допълни той. Това лято наистина "сините" направиха някои сериозни продажби, но предишните два трансферни прозореца те бяха нищожни в сравнение с покупките".

Мнението за Коул Палмър

"Спортните директори и собствениците имаха идея да го вземем. Когато го предложиха, помислих, че ще пасне на проекта ни. Той е много талантлив играч. Реши да дойде, защото очаква да играе повече, отколкото в Сити, но трябва да се адаптира и да докаже, че е по-добър от съотборниците си. Ще се бори за мястото си", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул отказа най-скъпия трансфер в историята на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички