Челси разкраси екипа си и сложи дългоочаквания нов спонсор на клуба


Челси разкраси екипа си и сложи  дългоочаквания нов спонсор на клуба
Снимка: Getty Images

840 0

Лондонският гранд Челси повече няма да играе без официален спонсор в своите мачове. Лондонският гранд обяви официално сделката с "Infinite Athlete", когото ще представляват в бъдещите си срещи.

Новата сделка в Лондон

Припомняме, че "сините" започнаха кампанията без официален спонсор на своите екипи, а според мнозина това е коствало много на управата от Западен Лондон. В същото време, за сделка с "Infinite Athlete" се говореше дълго, но на двете страни им е отнело доста време тя да бъде финализирана.

Емблемата на компания ще бъде и на тренировъчните екипи на представителните отбори на „сините“ от Лондон. Логото на технологичната компания ще се появи за пръв път на фланелката на Челси за мача с Тотнъм в Суперлигата при жените в неделя.

Главният изпълнителен директор на клуба, Крис Джурасек, е на мнението, че структурата на „Infinite Athlete“ може да се разпространи из европейския футбол.

"От самото начало беше ясно, че потенциалът на „Infinite Athlete“ има в използването на технологията, за да отключи конкурентно предимство и да подобри изживяването на феновете. Имаме съмишленик в лицето на „Infinite Athlete“. Скоростта, с която нашите отношения се разраснаха, заедно с развитието на компанията, направиха това очевидно продължение на нашето партньорство", заяви управникът на "Стамфорд Бридж".

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Челси имат идея как да разрешат своя най-голям проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички