Челси подновява интереса към Дрис Мертенс


Челси подновява интереса към Дрис Мертенс
Снимка: Getty Images/Guliver

2996 0

Челси е основният фаворит за подписа на футболиста на Наполи Дрис Мертенс. Белгийският нападател все още не е преподписал договора си на „Сан Паоло“ и ако реши да напусне клуба, е твърде вероятно да премине на „Стамфорд бридж“. Интер, Манчестър Юнайтед, Арсенал и Монако също проявяват интерес към футболиста.

Мертенс ще бъде свободен агент през лятото на настоящата година и продължава да обмисля оферта за нов договор от Наполи. Според „Кориере дело Спорт“ нападателят е отказал да премине в отбора на Интер, тъй като той не желае да играе за конкурентен на „партенопеите“ тим. Белгийският национал ще навърши 33 следващия месец и е рекордьор по голове за тима на Наполи, след като премина в отбора през 2013-та година. Ако не поднови договора си с италианския тим, Мертенс ще премине в клуб от друга държава, като е най-вероятно той да заиграе в Премиър лийг.

Тимът на Челси вече прояви желание да вземе белгиеца през зимния трансферен прозорец, като лондончани изглеждат фаворити за подписа му. След тях се нареждат Манчестър Юнайтед и Арсенал. А ето кой съотборник на Мертенс е свързван с трансфер на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички