ВИДЕО: Мъката за Челси няма край, дори у дома срещу последния в Англия!


ВИДЕО: Мъката за Челси няма край, дори у дома срещу последния в Англия!
Снимка: GettyImages

1507 0

Челси може и да пръсна над 500 милиона евро за трансфери през последните два прозореца, но играта на тима продължава да е безидейна, скучна и неносеща резултати. И последният в класирането в английската Висша лига се възползва (поне за едно полувреме) от слабата продукция на "сините от Лондон". 

Гол шедьовър вбеси Челси и феновете на тима 

В съботния следобед лондончани посрещнаха Саутхямптън, който е последен в класирането. "Светците" имаха по-добрите положения през първата част, а в добавеното време дори поведоха на скъпоплатената селекция на Греъм Потър. 

Джеймс Уърд-Праус напомни за себе си и перфектния си десен крак, след като реализира брилянтен гол от пряк свободен удар - 17-ти такъв в неговата кариерата в английския елит. 

На почивката феновете на "Стамфорд Бридж" изпратиха играчите на тима с освирквания. 

В интернет пък критиките към Потър се увеличават, като дори най-верните му поддръжници са озадъчени от странните му решения както в днешния мач, така и срещу Борусия в Дортмунд през седмицата. Въпреки това, трябва да се отбележи, че все пак има един мениджър, който е започвал по-слабо кариерата си в Челси за последните 30 години (подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички