Челси не се отказва! Ще продължи с опитите си да привлече Деклан Райс от Уест Хям


Челси не се отказва! Ще продължи с опитите си да привлече Деклан Райс от Уест Хям
Снимка: Getty Images

1651 0

Отборът на Челси ще продължи да има голям интерес към лидерът на Уест Хям - Деклан Райс въпреки треньорската рокада на "Стамфорд Бридж", информира английският журналист Дийн Джоунс.

Според информацията Райс не е бил само любимец на бившия мениджър на "сините" - Томас Тухел, но и на настоящия - Греъм Потър. Тод Боели е готов да извади космическата сума от 150 милиона паунда за английския национал, който се е подвизавал в академията на Челси.

Името на 23-годишния капитан на "чуковете" се спряга с преминаване в Челси още от 2020 година, когато Франк Лампард бе мениджъра в Западен Лондон. Неговият наследник Томас Тухел също отчаяно желаеше полузащитника в своята селекция.

Самият Деклан Райс е обвързан за още две години и половина с Уест Хям, а ако от Челси го желаят наистина силно, то ще трябва да се договорят за сделка с управата на "чуковете". Едно е сигурно - Райс се превърна в един от най-добрите полузащитници на Острова през последните няколко години и несъмнено ще добави още качество към състава на Греъм Потър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой футболист е силно желан от Греъм Потър на "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички