Греъм Потър след лошия дебют: Разочаровани сме, но трябва да се съберем


Греъм Потър след лошия дебют: Разочаровани сме, но трябва да се съберем
Снимка: Getty Images

1545 0

Греъм Потър изрази разочарованието си, след като дебютът му начело на Челси приключи с домакинско равенство 1:1 срещу РБ Залцбург в Шампионска лига. Рахийм Стърлинг изведе „сините“ напред в резултата в началото на второто полувреме, но грешка в защитата помогна на австрийците да изравнят чрез Ноа Окафор четвърт час преди края на редовното време.

"Разочаровани сме от резултата. Мисля, че момчетата дадоха всичко от себе си. Отбелязахме добър гол, но след това техният вратар направи няколко хубави спасявания. Това е положението, трябва да се съберем. Характерът и влагането бяха на ниво, ще се подобрим", коментира той след ремито.

"Осигурихме на Рахийм възможности да играе един на един достатъчно често и попадението беше в резултат на това. Винаги е дразнещо, когато допуснеш гол. Като цяло, представянето ни в защита беше повече от задоволително, но трябва да се подобрим в малките детайли“, допълни той "BT Sport".

Потър бе назначен за нов наставник на Челси миналия четвъртък, идвайки от Брайтън на мястото на Томас Тухел. Германецът бе уволнен след изненадващото поражение от Динамо Загреб с 0:1 в откриващия им мач от Шампионска лига. А ето защо беше уволнен Тухел, по думите на боса на клуба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички