Кепа Аризабалага с разкритие: Обамеянг остана в шок от уволнението на Тухел


Кепа Аризабалага с разкритие: Обамеянг остана в шок от уволнението на Тухел
Снимка: Getty Images

1684 0

Вратарят на Челси - Кепа Аризабалага разкри, че новият му съотборник Пиер-Емерик Обамеянг е останал в шок от уволнението на Томас Тухел.

Габонският нападател напусна Барселона, за да се присъедини отново към бившия си треньор от Борусия Дортмунд на "Стамфорд Бридж" в последния възможен ден от трансферния прозорец.

Това събиране с Тухел обаче продължи само няколко дни и един мач, тъй като германецът беше уволнен от Челси миналата седмица след шокиращо поражение от Динамо Загреб в Шампионската лига.

И когато го попитаха за въздействието на мениджърската смяна върху Обамеянг след този резултат, испанският вратар Кепа призна: " Истината е, че първите дни той пристигна малко уплашен. Беше малко в шок, много промени, последните два или три дни бяха много луди за него, всичко, което му се случи, беше нещастие."

Обамеянг беше попитан и за самия Тухел и той каза: " Всички знаят връзката, която имах с Томас. Винаги е тъжно, когато някой напусне клуба. Очевидно го видях само за няколко дни. Когато играеш футбол, трябва да се адаптираш много бързо към някои моменти от сезона, това може да се случи."

Вижте още: Феновете на Челси готвят изненада за Томас Тухел

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички