Челси може да прати нереализирал се на "Стамфорд Бридж" в Наполи


Челси може да прати нереализирал се на "Стамфорд Бридж" в Наполи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1154 0

Челси може да се раздели с още един футболист през това лято. Лондончани са влезли в преговори с италианския гранд Наполи за услугите на вратаря Кепа Арисабалага, съобщава трансферният гуру Фабрицио Романо. 

Изглежда, че Наполи е определил Арисабалага като идеалния заместник на Давид Оспина като свой първи вратар. Колумбиецът се присъедини към саудитския клуб Ал-Насър като свободен агент това лято.

Смята се, че Челси ще пусне своя вратар на Ботуша под наем, както направи и с Ромелу Лукаку. Има информация, че управата на тима от Западен Лондон може да прати Тимо Вернер в бившия му клуб - РБ Лайпциг, отново под наем. 

Кепа Арисабалага се превърна не само в най-скъпия вратар, но и в един от най-скъпите играчи въобще, след като Челси го привлече за сумата от 80 милиона евро. Той обаче не успя да впечатли със синия екип, извършвайки грешка след грешка в много от мачовете на лондончани. Сега според "Transfermarkt" испанският страж се оценява на едва 10 милиона евро. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой европейски гранд иска да привлече Тимо Вернер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички