Реал Мадрид щурмува скоро за Тимо Вернер от Челси


Реал Мадрид щурмува скоро за Тимо Вернер от Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3297 0

Нападателят на Челси Тимо Вернер се явява трансферна цел на Реал Мадрид през този трансферен прозорец. Германецът е считан, че е един от сигурно напускащите западен Лондон това лято, а интерес към него за наем има и от английския Нюкасъл Юнайтед.

„Свраките“ дори са били в напреднали преговори за бившата звезда на РБ Лайпциг, но лично Томас Тухел е блокирал сделката, след като Ромелу Лукаку премина в Интер Милано.

Според испанската преса Реал Мадрид следи внимателно развитието около Тимо Вернер и може да се подсили с нападателя под наем в близките седмици.

„Лос бланкос“ искат да привлекат футболист в офанзивен план, след като се провалиха в опитите си да вземат Килиан Мбапе от ПСЖ, а интересът към него датира още преди да дойде коронавирусната пандемия, когато Вернер още беше играч на германските „бикове“.

Вернер има 23 гола и 21 асистенции в 89 мача от всички надпревари за „сините“, след като го купиха за 55 милиона евро от РБ Лайпциг.

Реал Мадрид обаче държи Вернер да бъде взет под наем, за да бъде вариант след Карим Бензема на „Сантиаго Бернабеу“. А с кой нападател ще се разделят испанците, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички