Бивш английски национал похвали Челси за трансферите, сравни ги и с Холанд


Бивш английски национал похвали Челси за трансферите, сравни ги и с Холанд
Снимка: Getty Images

1433 0

Трансферното лято е в разгара си, а топ отборите из цяла Европа продължават да търсят нови попълнения. Бившият английски национал -  Глен Джонсън, излезе с интересна позиция относно направените трансфери до момента от страна на Челси.

Бившият играч на лондончани и Ливърпул дори си позволи да направи и интересно сравнение с трансфера на Ерлинг Холанд в Манчестър Сити, като акцентира върху факта, че "сините" от Лондон са направили доста по-стойностни трансфери.

"Мисля, че Челси имаше най-добрия трансферен прозорец досега. Взеха Рахийм Стърлинг и централен защитник[Калиду Кулибали], от когото със сигурност имат нужда. Те се нуждаеха от тези играчи повече, отколкото Манчестър Сити се нуждаеше от Ерлинг Халанд например", заяви Джонсън пред медията "GGRECON".

Мнозина са на мнението, че и тримата споменати от Джонсън футболисти мигновенно ще покажат на какво са способни, щом започне новата кампания. Едно е сигурно - и Челси, и Сити взеха това, от което се нуждаеха. Междувременно "сините" се ориентираха към друг централен бранител.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички