Челси - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме английското дерби?


Челси - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме английското дерби?
Снимка: Getty Images

1090 0

Челси и Манчестър Сити ще се изправят един срещу друг днес (12 ноември) в дербито на 12-ия кръг на английската Висша лига. И двата тима имат големи амбиции за настоящата кампания и вниманието на футболните фенове ще бъде насочено към "Стамфорд Бридж".

Домакините постигнаха много важна победа в последния си мач, побеждавайки лондонския си съперник Тотнъм с 4:1 като гост. Добрата новина за "сините" бе, че новият нападател Николас Джаксън се "отпуши" и наниза хеттрик.

От другата страна, Манчестър Сити "избухна" с разгромна победа с 6:1 над Борнемут у дома на "Етихад" в последния кръг. В герой за "гражданите" се превърна новото попълнение Жереми Доку, който вкара гол и направи цели 4 асистенции.

В Сити още помнят лошия привкус от загубата с 0:1 на финала в Шампионска лига през 2021 година. След този мач обаче "гражданите" са перфектни срещу "сините", тъй като имат 6 победи от 6 мача.

Цялостната форма преди сблъсъка на Сити е далеч по-добра от тази на Челси. "Небесносините" имат 5 победи в последните си пет, а лондончани могат да се похвалят с 3 успеха, равенство и загуба.

Къде да гледаме Челси - Манчестър Сити по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Антъни Тейлър ще бъде даден в 18:30 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Diema Sport 2", а Вие ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички