Челси е продал най-скъпия билет в историята на Висшата лига, с който вбеси феновете си


Челси е продал най-скъпия билет в историята на Висшата лига, с който вбеси феновете си
Снимка: Getty Images

954 0

Челси влезе в историята на Висшата лига, като продаде най-скъпия билет за всички времена за срещата си през април срещу Манчестър Юнайтед.

Ръководителите на лондонския клуб си навлякоха гнева на феновете на Челси, след като определиха умопомрачителната цена от 5000 паунда за феновете, търсещи място за домакинския мач срещу Юнайтед.

Челси изпревари дори и Манчестър Сити

Цената на билета е част от "Dugout Club" на Челси. Първокласен пакет, който обещава луксозни тапицирани места с уникална гледна точка към Маурисио Почетино.  Притежателите на билети също имат възможност да се срещнат с играчи при пристигането им на "Стамфорд Бридж" и да се насладят на ексклузивното гостоприемство на "Клуб Челси" преди и след мача.

Още: Челси ще реши най-големия си проблем със сензация от Бундеслигата, ако не успее с Осимен

Преди това Манчестър Сити държеше рекорда за най-скъп премиум билет за деня на мача, с техния пакет "Автограф" на цена от 4200 паунда, докато Уест Хям предлага билет за 4000 паунда, който включва пътуване с хеликоптер над стадиона в Лондон.

Билетът е бил за мача на Челси срещу Манчестър Юнайтед

Феновете са бесни на клуба

Заместник-председателят на Тръста на привържениците на Челси - Дом Росо, изрази тревога относно цените на билетите, предлагани от "сините". "5000 е обезпокоителна сума, която да се похарчи за билет и е напълно непосилна за нашия "среден футболен привърженик" – наистина е лошо, че тези влиятелни места зад резервната скамейка се запълват от корпоративни посетители".

Много фенове смятат, че клубът дава приоритет на своите гости на "Клуб Челси" пред лоялните привърженици. "Чупещите рекорди премиум цени ясно увеличиха приходите в деня на мача и ние искрено се надяваме, че този допълнителен доход ще бъде взет под внимание при вземането на решение за бъдещи общи цени на сезонните билети". А Маурисио Почетино коментира изказване на Юрген Клоп и отсече: Фаворитът е Ливърпул преди сблъсъка помежду им.

Още: Дарвин Нунес е бил много близо до трансфер в Челси, Ливърпул обаче дал категорично вето

Никой, който си мислите: Азар назова изненадващ играч като талант №1, с който е играл

Почетино доволен от точката на Ман Сити - Челси, Гуардиола пък изненада с изказване за Холанд

Преобразен Челси изненaда Манчестър Сити: Стърлинг шамароса бившия си клуб (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички